BAE Hema Vegan Make Up

Wat is Vegan Make Up

Vegan Make Up betekent dat er in deze Make Up geen enkele dierlijke ingredienten zitten. Deze Make Up is dan ook NIET getest op dieren. Deze Make Up is dan dus dierproef-vrij. De BAE Make Up van de Hema is 100% Vegan.

Make Up ‘Vegan of Cruelty vrij’?

Cruelty free is net iets anders dan Vegan. Vegan wil echt zeggen: geen ingredienten van dieren EN er is niet getest met deze producten op dieren (dus geen dierenleed). Cruelty-free wil zeggen dierproefvrij, wat wil zeggen dat voor het maken van cruelty free cosmetica geen testen op dieren zijn gedaan kwa gezondheid of allergieen bijvoorbeeld. Echter in cruelty-free cosmetica kunnen nog wel dierlijke ingredienten voorkomen (= ingredienten van dode dieren), zoals bijvoorbeeld: melk of honing.
Vegan of veganistische cosmetica gaat dus duidelijk nog verder dan cruelty-free: namelijk en dierproefvrij en geen dierlijke ingredienten

BAE Hema Vegan Make Up: 100% veganistich of Vegan!

Gezien de ontwikkeling tegenwoordig (2019/2020) voor milieu en dieren welzijn, heeft Hema een hele goede keuze gemaakt voor 100% Vegan. Alles van de BAE producten of productlijn is 100% Vegan! Mocht je dan BAE Hema Vegan Make Up of Parfum gaan kopen en gebruiken, dan werk je in ieder geval mee aan een ‘gezonde’ maatschappij! Geen dierenleed EN geen dierlijke ingredienten gebruikt. Laten we met z’n allen meerwerken aan een beter leven voor dieren. Hema geeft hiervoor een goed voorbeeld.

Cruelty free en Niet Cruelty free

Een aantal merken die hun producten niet op dieren test zijn bijvoorbeeld: Anastasia Beverly Hills, Essence en Urban Decay. Deze kunnen echter dus wel dierlijke ingredienten bevatten.
Merken die bijvoorbeeld wel op dieren testen: Dolce & Gabanna, Gucci, Chanel en Dior.
Wil je een hele lijst met merken die NIET Cruelty free zijn en dus hun producten testen op dieren?
Bekijk de lijst met niet Cruelty vrije merken